MTK-Nivalan lomapaikka

Saniaistie 14 B, Vuokatti

Kohteen kuvaus ja varustelu


MTK-Nivalan Vuokatin lomapaikka sijaitsee Sotkamossa, Vuokatinvaaran ns. koulurinteen alueella.Kyseinen alue on kunnan kaavoittama kehittyvä loma-asuntoalue, jossa on kaikki tarvittava kunnallistekniikka kuten valaistu tiestö ja viemäröinti. Kohteesta on muutaman kilometrin ajomatka laskettelurinteiden ala-asemille, hiihto- ja lumilautatunnelille, Katinkulta kylpylään, uimarannalle ja muihin alueen harrastuspaikkoihin. Vuokatinvaaran huipulta pääsee mökille takaisin laskettelemalla Vuokatinvaarantien levennystä pitkin ja lopuksi parisataa metriä sähkölinjaa pitkin. Saman huipulle johtavan tien yläpäästä kulkee UKK-patikkareitti, joka kulkee yli koko Vuokatin vaarajonon.

Kiinteistö on vuonna -05 valmistuneen paritalon puolikas, Artturi II. Tilaa on kahdessa kerroksessa yhteensä 85 neliöä, joten tilaa riittää isommallekkin porukalle.  Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja oma wc, sekä tilava sohvallinen parvi. Alakerrassa on tupakeittiö, tilava sauna pesu- ja pukeutumistiloineen sekä yksi makuuhuone + wc.Tuvasta on ovi ulkoterassille. Portaikon ala- ja yläpäässä on lapsiportit. Sänkyjä on yhteensä 6 + vauvansänky + kaksi sohvaa, jotka  voi levittää vuoteeksi. Liinavaatteet ovat pääsääntöisesti tuotava itse, mutta liinavaatehuoltokin järjestyy lisähintaan, jos siitä ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Mökissä on korkeatasoinen varustelu. Astiasto 10:lle hengelle, kaikki keittiötyövälineet, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, keskuspölyimuri, digi-tv, radio-cd soitin (aux- ja usb -liitännät), pyykinpesukone ja kaksi kuivauskaappia. Lämmitys ja ilmastointi on täysautomaattinen kotona/poissa-kytkimellä. Olohuoneessa on varaava vuolukivitakka, johon löytyy puita varastosta. Terassilla on puutarhakalusteet sekä rattailla oleva grilli.

Tilat pidetään allergiavapaana, joten koirien ja muiden lemmikkieläinten vienti huoneistoon on kielletty, samoin kuin tupakointi on ehdottomasti kielletty sisätiloissa.Hinnasto


Talvilomaviikolle (10 viikko ja 9 viikon pe-su) voit tehdä kalenterissa esivarauksen 1/2 viikon lomalle,
esivaraukset tulevan vuoden 10 viikolle pitää olla tehtynä marraskuun loppuun mennessä.
Lomat arvotaan joulukuun alussa, huomioidaan myös onko ennemmin ollut ko. aikaan lomalla Artturissa.
Vain Mtk-Nivalan jäsenillä on mahdollisuus varata talvilomaviikko.

HUOM! Sesonkiaikaa 1.2-15.4 vuokrataan ainoastaan MTK-Nivalan varsinaisille jäsenille.
HUOM! Muut kuin MTK-Nivalan jäsenet; Jos sesonkiaikana kalenterissa näyttää olevan vapaata, ottakaa yhteys sihteeriin 040-8413763/Anne

Erikoishinnoiteltuja ovat juhlapyhät (uusivuosi, pääsiäinen, juhannus ja joulu), jokaisen juhlapyhän yhteydessä on 4 vuorokautta erikoishinnoiteltua, varauksen voi tehdä halutun mittaisena, sivun alaosasta löydät hinnan. Erikoishinnoitellut päivät ovat pyhien kahtapuolen, tarkista päivät varauskalenterista viemällä hiiri päivän päälle.
MTK-Nivala lomapaikan vuokraus jäsenhintaan:
 AikaSesonkiaikana 1.2-15.4
Muuna aikana
 1 vuorokausi
 90 € 75 €
 2 vuorokautta
 174 € 145 €
 3 vuorokautta
 252 € 210 €
 4 vuorokautta
 324 € 270 €
 5 vuorokautta
 390 € 325 €
 6 vuorokautta
 450 € 375 €
 7 vuorokautta
 504 € 420 €
Lisävuorokausi sopimuksen mukaan
 72 € 60 €

MTK-Nivala lomapaikan vuokraus ei jäsenille:

Aika Hinta
1 vuorokausi
 150 €
2 vuorokautta 290 €
3 vuorokautta 420 €
4 vuorokautta 540 €
5 vuorokautta 650 €
6 vuorokautta 750 €
7 vuorokautta 840 €
 Lisävuorokausi
 120 €Erikoishintoja:

 Aika Hinta
Juhlapyhät  vuorokausi hinta kaikille
170 €
(Uusivuosi,pääsiäinen juhannus, joulu)
Vuokatti


Vuokatti on monien mahdollisuuksien lomanviettopaikka myös hiihtosesongin ulkopuolella. Kaikenlaisia liikunnallisia aktiviteetteja löytyy ympäri vuoden. Katinkulta kylpylä ja urheiluopiston uimahalli tarjoavat vesielementin ympäri vuoden, ja kesäisin on monia hyviä hiekkaisia uimarantoja, joista hienoin lienee Sotkamon taajaman kupeessa oleva yleinen uimaranta korkeine järveen viettävine hiekkatörmineen. Golfin, keilaamisen ja kaikenlaisten muiden pelien pelaamiselle on hyvät suorituspaikat. Hiihtotunneli ja lumilautatunneli mahdollistavat talviurheilun myös lumettomana aikana. Lenkkeilyyn, patikoimiseen ja sauvakävelyyn on erinomaiset maastot ja maisemat. Vuokatissa ja Sotkamossa on myös monipuoliset viihde- ja ravitsemuspalvelut, sekä nopeasti laajenevat kaupalliset palvelut.

Katso Vuokatin monipuolisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista lisää tästä linkistä  http://www.vuokatti.fiKuvia Lomapaikasta