VUOKRAA KOKOUSTILA HELPOSTI


OLEMME RÄÄTÄLÖINEET ASIAKKAIDEN LÄHTÖKOHDISTA KOKOUSTILAN, TOIMINTAMALLIN JA PALVELUKOKONAISUUDENKokoustila

Vuokrattava kokoustila sijaitsee Myllykartanon katutasossa, Kalliontie 18 L40, Nivala. 
97 m2 huoneisto, jossa iso kokoustila, varasto, keittiö ja 2 vessaa.
Istuma paikkoja 40-60 kpl joista pöytäpaikkoja  40 kpl. Varustelut: Kiinteä projektori (videotykki) vga,hdmi, kahvivarusteet, fläppitaulu, värilaaser-monitoimikone, suurtalous kahvinkeitin 9l

Varaus ja vuokra

Varaus tapahtuu nettikalenterin kautta omilla tunnuksilla (tunnukset saat sopimuksen yhteydessä) www.mtk-nivala.fi/Kokoustilakalenteri
Varausaikoja  joka päivä  ma-pe  klo 7-11, 11-14, 14-17 ja 17-22 sekä la-su klo 7-17 ja 17-22
Vuokrahinta 30€/jakso, joka sisältää kokousväen kahvit (ilman pullaa), maksat vain käytöstä, ei vuosi- tai kiinteitä kuluja.
Pikavaraus esim. neuvottelua varten  kuluvalle- tai seuraavalle päivälle 15€/3h jakso.

Kahvitus on tehty helpoksi, keittiössä on valmiiksi kahvinkeitin, vedenkeitin ym. vuokraan sisältyy kahvit, tee  ja sokeri sekä kertakäyttöiset mukit, -lusikat, -lautaset. Tuot vain kahvipullan ja kahvimaidon tullessasi.

Kokoustilan varaaminen ja käyttäminen on tehty helpoksi, voit omilla tunnuksillasi varata nettikalenterista sopivan ajan vapaista ajoista, mihin vuorokauden aikaan tahansa, ei pompottelua ja  se on heti sinulle varattu. Kokousaikaa voit vielä tarpeen tullessa vaihtaa. Oven aukaisu on helppoa, sinulle annetaan avausoikeudet ovirobottiin, soitat vain kännykällä oven numeroon, niin lukko aukeaa, voit myös aukaista lukon etänä yhteisösi muille käyttäjille. Laskutuksen hoidamme automaattisesti jälkikäteen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Tila soveltuu moneen tarkoitukseen, mm. kokoukset, kerhot, jumpat, koulutukset, neuvottelut, asiakastilaisuudet, markkinointitilaisuudet, asiakastapaamiset (sivukonttori).

Vuokraaminen perustuu sopimukseen, kokoustilan vuokraamisesta tehdään toistaiseksi voimassaoleva sopimus, saat tunnukset varauskalenterin käyttöön, yhteisösi sisällä tunnuksia voi käyttää useampi henkilö. Annamme yhteisöösi tarvittaville henkilöille aukaisuoikeuden oven lukkoon.
Laskun saat jälkikäteen sähköpostilla.


Ota yhteyttä niin tehdään sopimus  
Ilmoita  sähköpostiin vuokraus@mtk-nivala.fi  (p. 044 238 9945)
yhteisösi nimi
Y-tunnus, osoite
sähköposti
puhelinnumero
yhteyshenkilö
henkilöt ja puhelinnumerot joille halutaan oven aukaisuoikeus